Monday, February 16, 2009

selamat hari kasih sayang

semester baru dah start.selamat hari kasih sayang.
exam minggu depan.selamat hari kasih sayang.


ini jadual baru kelas saya.tak faham?tak mengapa.yang penting saya ada 4 hari kelas start pukul 8 pagi(wahhh happynye saya *nada sesarkastik mungkin*)
and to make my life more happier, 3 hari kelas habis pukul 4 petang(melonjak-lonjak 'kegembiraan')

dan,ini belum campur kelas-kelas tambahan lagi yang mana saya terpaksa drop satu subject untuk kelas tambahan saya kerana saya dah tak larat nak balik malam-malam buta tiap-tiap malam,dan dengan harapan saya akan dapat belajar subject biochemistry itu tanpa sebarang masalah.

tapi,berita yang betul-betul gembira(buat saya sahaja,dan mungkin rakan-rakan gigi yang lain),kami mempunyai 2 hari cuti dalam seminggu.compared to 1 day per week last semester,kami rasa sangat-sangat bersyukur. :)


semangat semester baru!!!! mari baca..errr...baca magazine di kuliah?contoh terbaik daripada orang arab!haha

*jangan orang ni baca dan sue saya sudah la..hoho*(eh,orang arab reti ke baca bahasa melayu?Ahmed is excluded)

saya ada exam minggu depan dan a week after that.God loves me,i know.
mari berkasih sayang dengan buku tebal-tebal.
(serious terfikir mahu merebus buku dan minum.hoho)

selamat hari kasih sayang!have a blast valentine's day.
saya nak bear besar dan coklat sekotak.siapa rela kasi,dapat pahala.haha :p


p/s: sepatutnya entry ini bertarikh 14.2 tapi internet rumah ni bodoh.sekian.

4 comments:

ahmad said...

best tak magazine jual kat sana?

hannahsahimi said...

tak best kot.entah,tak suke.huhu

ida said...

Salam, auntie nak tanya sikit bagus ke you all belajar kat Universiti ni. Boleh ceritakan sikit tak. Cadang nak hantar anak auntie ke sini this year. Terima kasih.

hannahsahimi said...

salam auntie,
hehe nk ckp bagus ke tak tu tak tau la..ikut masing2 la kan kadang2 orang kate bagus,kadang2 tak.
mansoura univ ade 3 courses untuk orang msia.
medic conventional,medic manchester,and dentistry.
medic conventional, blaja ikut buku.blaja semua bende.medic manchester,blaja ikut kes,grouping and presentation tu perlu.dentistry,byk practical,blaja ikut buku dan byk exam x henti2.
semua course ok je.semua seronok je.terpulang la pada minat anak auntie.haritu auntie tanye pasal manchester prog kan?
manchester prog ni seronok la kalau dengar diorg cerita.baru dapat pengiktirafan from kerajaan last year so this year MARA dah hantar dah students for this program.this year,semua orang berusaha keras.insyaAllah ok je kalau auntie nk hantar anak auntie hee :)