Tuesday, July 07, 2009

jet lag punya cerita

mother: tengahari baru bangun?

saya: jet lag.

mother:jet lag apenye dah nak dekat 2 minggu dah balik? tak habis-habis jet lag.
(intonasi: garang; expresi: tak boleh bla punya geram)

saya: teehee.. :D


pengajaran untuk diri sendiri: sudah2 la tu,pergi tidur awal starting today!

goodbye nescafe,mommy scold me for staying up :(

5 comments:

Sarah Sahimi said...

ntahnye.. lambat sgt bgnnye pon..
ni dah kul 1.15pm ni.. dah bgn blom? =P hehe

hannahsahimi said...

dah laa..
i woke up early la today.haha
pukul 9 awal la kan?haha

ijatty said...

wahai hannah, cuti2 nie silela merajin2kan kaki tuh mendrivekan diri anda ke utm ini yewr. dtg la melawat member anda ini. kih3

hannahsahimi said...

haha tgk la kalau ade mase,saye takde la drive ke sane,mungkin akan naik bas dsb.hoho..
dgn izin tuhan,kalau boleh,saye datang k?huhu

balik la zaty oi..bukannye kene naik airplane ponn..aiyoo

cairo boy said...

haha,same thing goes to me..
esp,my dad..huhu..