Saturday, October 04, 2008

short note.

esok,esok raya ke-5.Ada sesuatu yang hebat akan berlaku.

saya akan pulang esok!ye,esok!5 october 2008 bersamaan dengan 5 syawal 1429 Hijrah.

pulang ke mesir.tanah tempat ilmu diterima.

tahun ni,kelas 6 hari seminggu. best giler.jealous kat budak medic.haih.

tapi insyaAllah akan cuba dapatkan juga lecturer mengajar dalam bahasa universal.Mereka kata,lecturer dah mengajar 50% bahasa arab,50% bahasa inggeris.Oi arab!tolongla belajar memahami bahasa inggeris.aku dah fed up.

aku amat berharap,tahun ni,aku takkan tension sampai menangis time belajar.sebab,time sekolah dulu,aku tak pernah belajar mcmane nak jadi tension belajar pon.Pelik,baru 1st year dah tension2 sangat.kakak aku la yang cakap tu.sebab dia time first year tak tension pon,naik third year baru start tension.dan dia belajar medic.haih.muda-muda tension,takut juga.

aku dah bawa milo,oreo,megi segala macam.ikan bilis pon 2 kilo.harap-harap cukup.beg besar daripada aku.best kan?30 kilo.separuh pengsan mengangkat.angkat untuk timbang je pon dah mencungap-cungap.haha.

baju tak banyak macam yang aku idamkan.sedih juga lah.hurm.berkorban lah juga.jangan mati sebab tak makan kan?makanan penting untuk belajar,bukan?

esok,flight pukul 12.15 tengahari.cepatnye.rasa mcm nak duduk je sini dan hanya balik untuk exam je.haha.flight saya gulf air.hurm bersiap sedia dengan plane yang tak best time depart dan landing serta kemungkinan besar tv pada seat tu tak berfungsi dan pramugari yang menyampahkan semua orang yang tak kisah pon kalau tv seat kau tak function walaupon dah banyak kali ditegur.huh!

so,saya akan pulang ke egypt.jaga diri semua!thanks for everything.insyaAllah jumpa tahun depan.doakan saya lulus exam dan dapat naik tahun ke-3.tiba masa untuk bertungkus lumus!

last but not least,selamat hari raya,maaf zahir batin,selamat kaya dengan duit raya.jangan boros ya?jaga diri,jaga kesihatan :)

ok.nak bermanja dengan mak.bye!

4 comments:

Hannaani said...

i feel like crying haha.terase mcm nk hntr adek sndri pegi pulak :)

Hazira Azly said...

hannah dh nak masuk 3rd year?? no wayyyy. cpatnye!! anyways, good luck with everything ok? n have a safe journey back. slmt hari raye! maaf zahir & batin

dAkBaiK said...

selamat jalan dan selamat angkat beg 30 kilo dan selamat terbang hehe

hannahsahimi said...

hannani,
nangis ok?sedih tinggalkan msia.waaa :(

hazira,
naik 2nd year la..bukan 3rd year..huhu.slamat hari raya!maaf zahir dan batin :)

dakbaik,
memang selamat pon..huhu..begku rosakkk :(