Sunday, August 20, 2006

yesterday

selepas tuition,mak n i went to uniten to pick up luqman from swimming lesson.dalam kereta,mak said:"kalau nak belajar swimming nanti boleh lepas spm".n i was like:"tak nak la belajar dgn org2 macam tu".then mak said:"belajar la bagus.ayah boleh bayar".then i was like:"hannah nak pergi konsert so7 tu xyah duit pon".terkedu seketika.mak continued the conversation.she said:"mak kate lepas spm".then i replied:"lepas spm nak drive kereta lagi..pkn lagi.."terkedu lagi.ok mak dah kalah!yeay!!!gahahaha...seronok!seronok!balik rumah.sampai.lepak2.dad said:"pergi study".tiba masa untuk memberontak!i said:"sekarang cuti!takkan 24 jam dengan buku?esok hannah study la balik!luqman tu upsr lagi dekat x sentuh buku pon?"..senyap juga.yeay!menang lagi!

the highlight of the day..kakiku injured.main bola dgn luqman berkaki ayam.10-7!hebat saya!gahahaha.terluka di tapak kaki.sedih x terhingga [emonye?].jalan jengket2.adoi!!!

malam tonton high school musical lagi.sing along version.yes.me n luqman nyanyi semua lagu deh!gahahaha..kanak2 ribena.anuar scold me for not being serious on my studies.heh!benci la!asek kena marah je ni!i know what i'm doing.i have my own timetable.kamu sibuk ape?.ok.tidur awal.seronok tu!10.30 dah tidur!gahahaha.

p/s:
esok siti kahwin.[sibuk sungguh!]
esok juga harijadi cikguku kevin dan mamat cool kelasku kuan hong.happy birthday!
smlm hari jadi pn sang.
lusa hari jadi bendahari kelasku jiayan.
hannah dah pokai xde duit asek beli hadiah.

1 comment:

niksu said...

ha ah esok siti kawin!
lagi beberape jam. hoho.
tanggal 2 puluh 1. hahahha!