Saturday, June 02, 2007

KMM dihatiku.



i'm home.and wont be going back to kolej matrikulasi melaka anymore.mak told me to leave early to spend so called 'quality' time with kak ngah who will fly back to kuching next monday.

i've learned alot while staying in matrikulasi.i've learned how to be punctual,the techniques of fast learning,and how to survive in asrama.

i've made new friends.close friends.the friends that i've been searching for the first time i stepped into kolej matrikulasi melaka.the friends that i can chat anything with.

i've got closer with my prektikum group.even the guys.korang terbaik seyh!!shawal,walaupun kau pemalas tahap dewa,tapi rupe2nye kau baik jugak.sorry sangat2 kalau terasa hati kalau aku cakap kasar.syimir!OMG i like this guy!die sgt baik hati!sgt best la kawan ngan die!and phiau,OMG he's like the best chinese there!thank you for willing to speak mandarin with me so that i can practice my mandarin before i forgot every single word that i've learned (mungkin tahun depan lupe semua!haiz.)thank you so much!


syimir




nadiah,me,tengku



reen


and the girls.OMG sangat terasa kehilangan!i think we have the best prektikum group ever!H2P6T6 rocks!!!anissa,sorry for calling you tengku even though u dont like it.hehe..baru je nak rapat,tetibe aku kene bla plak..haiz..reen,sorry sebab slalu rhyme-kan name kau.best wo!haha..nik,sorry sebab slalu panggil nik dengan lagu chiky tu.nadiah,thanks for accompany me to library that night.sgt best la sambil2 study sambil2 borak2.n,kita ade rahsia seyh!haha.zahirah!baru nak kenal kau.baru start rapat rabu haritu.dah la kumpulan koko same!adoi,sedih je.keep in touch,k?


pipat,me,amal,zarifth




nik


to amal,pipat,nik,and zarifth,thanks for teman-ing me lunch everyday.tak kesah ar cafe a ke b ke c ke.semua balun!haha.oh oh kirim salam kat mimi!haha tak bleh bla betul la..ckp kat die minah menjerit tu dah kuar dah.haha.good luck k korang??next week ade quiz!bace buku!make sure UPS,sem 1 n sem 2 4 FLAT!amal,kita dentists.good luck utk kita..haha.serious happy dapat tahu ramai nak jadi dentist kat kmm!hehe.kalau kau nak ngutuk cikgu maths dengan 'zacs n dabal u' die tu,ingat2 la kat aku.serious best!haha.kirim salam kat en. salah!!haha.n Ms. umi kalthom.the best english lecturer ever!zarifth yg slalu homesick.jangan risau,nnt akan dapat balik rumah gak.blaja leklok.pipat,kongsi mimi?haha.merepek tol.keep ur promise!ushakan die.gahahahahaha.nik,tak sangke seyh nik orang putrajaya.dekat je kite.cuti ogos kalau x jumpe memang la korang semua ni.semua duduk selangor,takde alasan xleh jumpe.haha.dengar lagu kaer,ingat aku,ingat time kite berlima nyanyi lagu tu dengan sumbangnye.kenangan terbaik.i will store it in my heart.


roomates:masit,me, azi




roomate:syida


roomates terbaik!!OMG gile la dah start rindu korang.A5-3-11.paling bising kat blok A5.haha.gile best seyh merepek ngan korang.buat lawak yg takblehbla sampai aku tergelak2 peluk pintu.THANK YOU SO MUCH sebab jaga aku time demam.masit,azi,n syida.aku akan merindui korang!!rindu seyh makan roti expired hari2.azi,thanks sebab introduce-kan kuey tiow tomyam!serious sedap.masit,gilela rindu slalu mandi lewat2.kol 8 malam.geng mandi malam terbaik seyh!pastu rindu doh nyanyi dalam shower ngan kau.takblebla lagu elliot yamin.A5-3-11.boleh berborak walau di mana jua.kat shower pon boleh.dalam shower conquer tiga2 dalam satu mase.hebat betul!syida,thanks doh ajar aku macam2 pasal islam.budak2 A5-3-11!aku takde,korang kene ar beli tong sampah,puncher,staple,termos,ridsect n radio!haha.kumpul plastic!!kumpul surat khabar!budak baru masuk nanti suruh die buat ape yang aku dah tulis tu!haha.tgk laut ingat aku!serious hebat bilik kite bleh nampak laut.kapal tu dah gerak ke blom?static lagi?haha.masit,mari jadi dentist dan carik aeroengineer atau pilot!haha takblehbla gaduh pasal pakwe di langit tiap2 kali kat corridor nampak aeroplane mase tunggu turn mandi!brindu seyh biar kau terkunci luar bilik sengsorang.hebat gile perasaan tu!azi,kirim salam kat rakan2 pilot lain!haha.serious sorry slalu kacau azi ckp dlm handset!sorry sangat2.salahkan masit!haha.goodluck dlm interview perguruan tu.dapat maktab,inform k??masit,next time jumpe sheikh muszaphar lagi,ajak aku!!!!kau nak ke aku menjerit2 senja2 tgk gambar kau ngan dia mcm haritu????serious jealous!!haha.ingat lagu look after you,ingatlah aku.ingat lagu izinku pergi,ingatlah aku.

jiran depan!!!!thanks sebab menghuru-harakan suasana!kila,rajin2 la lagi jengok bilik A5-3-11!!jage mimi seyh.serious x best die dah tahu!bengong betul.tak bleh bla suruh aku jangan tido lagi sbb kau nak gi toilet kol 1 pagi!'kenangan terindah' betul la.adilah n nadira.aiyo..baru minggu ni start rapat.sedih!tak sangke plak la kawan2 kite same.dunia ni kecil betul!!keep in touch tau?budak2 aras 3 blok A5!!dah xde dah orang ketuk2 pintu korang ckp line yang same..'al-mulk bilik __!'pastu menchapab plak masuk bilik kecoh2.sorry ganggu privacy.haha.asmat,jadilah wakil wing baru yang berdedikasi!haha.asiah,aina,fadhila,faeezah,raihanah,hana,afzan n yan hui..good luck!!4 FLAT happening k??yang lain sorry tak tahu nama.tapi good luck juge!!make sure blok A5 aras 3 wing B semua dapat pointer 4.00!!goodluck untuk sukan blok!!A5 terhebat!!


jiran depan!!

i had fun walaupun 3 minggu je.nak dekat sebulan.gaha.semua tempat dah pergi.dah try.best!cume yang tak pernah ialah riadah waktu petang.aiya...menyesal seyh..i learned alot!i've gained new experiences.it made me feel more berdikari.i would like to thank KMM for making me matang.i thank abg2 n kakak2 fasi for making me love KMM even though i've been there for only three weeks.dua minggu habis satu chapter!fast!mcm rocket.biology lagi la..2 minggu 2 chapter.cepat!tu yang membuatkan kita lebih matang.tak macam form 5 dulu.relax je sentiasa.aha rindu KMM!KMM dihatiku.seriously,KMM DIHATIKU!HEY LONDANG!i miss you.i will keep everything with me.the matrik card,room key chain,jotter books,tutorial books,reports,lab manual books,baju bersamamu,beg bersamamu(lepas rakan bawak balik beg tu..).i will keep them.i promise.

hannah bt mohd salleh sahimi.
A5-3-11
H2P6T6
MS 0711500568.
kolej matrikulasi melaka (14/5/2007-2/6/2007).


aiyark..dgr lagu sedih mcm nak nangis plak dah!emosi!!

2 comments:

Anonymous said...

HannaH..
aku dah baca..
wah...aku pun rindu banget ngn ko..
wei..melampau tu..
yang hang pi "capub" nama ak bebanyak nape?
keh3..
BaBe! tgk lar sHoUt oUt ak akt fs..
anyway..
"tHaNkS 4 dA mEm0rY" ~ lagu ape cuba teka.. *sbnarnye aku bleh plak tetiba lupe sape yg nyanyi lagu ni..huhu..buruk perangai..*
pas ko pegi.. aku tgk 'boypren' kita sengsorang jer.. sedey tau..
nak jmpe Dr.Sheikh?
bleh jer.. tapi tunggu dia abis training lah babe! huhu.
tapi ko bukan nye ada lagi dah pun time tue..
wakaka! kesimpulannye..jmpe dia time wedding aku+Dr.Sheikh je lah..ye? bleh?
hehehe.
ofcoz ak akn ingat saat2 kita nyanyi dlm shower+mandi lambat tue..
hehe! ok.. i've got to go!
panjang dah aku menaip nie..
daaa~
(maSit)

HaNnAh SaHiMi said...

fuyoh!!!!
lagu avril kan??
hahaha..
gile la aku mempopularkan name kau kat sini..
bagus ar!!!
bangge ar sket..hehe..
hoi DR SHEIKH!!
xleh2..
jumpe die in june till september..
tahun..x kisah..aku balik cuti!!!hehe..
xde maknenye wedding tu..haha..
masit,i love you!!hehe..