Saturday, September 13, 2008

hot dan seksi.

Mansoura second year :D
*saya nampak sangat pendek :(

berita baik untuk pelajar-pelajar lelaki mansoura university dan seluruh mesir,
junior-junior anda hot dan seksi.tahniah!

aku dgr cerita junior-junior hot dan seksi do.
haah aku tahu.
best la korang kan?
hahaha..tau x mengapa.best la lelaki.kesian la senior perempuan.
apsal kesian kitorang pulak?
sebab nanti rasa tergugat.byk hot-hot weih!

cehhhhh!!!!!kitorg tak main la egypt punye orang weih.malaysia sudeh..

haha.ye la tu.
*buat muka annoying habis*


junior mansoura.siap pakai sleeveless.haha.budak medic belajar medic pakai sleeveless pergi kelas?mcm budak baru lepas sekolah jakun dengan kebebasan kod berpakaian kot?haha

aku rase macam...
tergugat *telan air liur* kot?

haha biar la.asalkan aku senior.muahaha.
(baru plan nak mencapub dengan kawan-kawan tahun ni.gahaha)

malam tadi aku pergi putrajaya international convention center(picc).Ada majlis berbuka puasa bersama timbalan menteri pendidikan.aku antara yang mewakili mansoura university.best.aku rasa jakun pergi tempat mewah tu.dah la makan free.buffet,macam-macam ada.aku dapat makan ABC buat pertama kali setelah 2 bulan duduk malaysia.wahaha.

yang seronoknya dapat berjumpa kawan-kawan yang baru pulang.tak ramai.tapi seronok la juga.sebab kami bersama-sama menggelakkan mesir yang hanya kami yang faham sementara orang lain tak tahu apa-apa.*gelak jahat.

tengok la muka aku yang tak sabar nak buka

tapi aku tak dpt nak menikmati bersungguh-sungguh sebab ada perbincangan yang perlu dikejarkan.best kan terkejar-kejar ke sana sini memakai heels? adoi

sebelum ke picc,kami pergi ke stesen minyak.memandangkan kawan aku memandu kereta yang boleh tahan la mahal,dan kami berpakaian formal,kami tak nampak mcm budak-budak (kot?).jadi seorang pakcik menjual kelender telah mendekati kami.

dik,nak beli kelender?derma utk sekolah blablabla..
takpe la bang,terima kasih (kerana masing-masing takde duit.)

pakcik tu pon berlalu mendapatkan kawannya yang tak jauh dari pam minyak itu.

orang kaya,tapi taknak menderma pon. kate pakcik tu kepada kawannya.

aku rasa macam nak pergi cakap kat pakcik tu..

hello bang,kami ni student lagi!student medic plak tu.memang takde duit la bang.

atau..

tak percaya ke kami takde duit?check la dompet kami!

hadoih.selamber gila menuduh orang.

moral:sila check dulu sebelum berbuat apa-apa contohnya,mengutuk orang.

yang penting,aku enjoy malam tadi,hati riang,perut kenyang.


that kid said he like me.hee..ade orang minat aku yeay!

4 comments:

dAkBaiK said...

akulah penjual tuh hahaha....kidding
weh ampa nieh pun sedap ati ja marah org noo..kalau aku senyum ja kot/marah memang la marah(yerlah dah la nak juai mengata plak tuh)tapi....bukankah marah tu xdapat apa2 madem?

aku penah jadi menda cam 2 dgn kawan2 gak la time xdak duit lah depa mai tapi apa lagi kesian gak kalau xbeli kami pun tapau la sorang sket duit....(ok gak dari xbeli langsungkan) :P

hannahsahimi said...

aku tak gi marah la..
aku marah dalam hati je..haha.
aku tak buat ape2 kat pakcik tu pon.
huhu

Hannaani said...

hannah u r NOT fat wei.i tgk gmbr2 ni ok je

hannahsahimi said...

itu gambar..lain..
haha