Thursday, September 18, 2008

selamat tinggal laki-laki.

setelah 2 tahun aku berpusing sana, berpusing sini, cari sana, cari sini, try untuk download, tapi tak dapat-dapat juga,ke kedai itu tiada,ke kedai ini tiada.akhirnya,aku dapat juga menonton...


goodbye boys


arahan bernard chauly.
aku tahu ia pernah keluar di tv tahun lepas,tapi aku tak sempat nak tengok.Jadi, sedang aku berjalan-jalan bersama mira di alamanda,aku telah *tarik nafas panjang* membelinya yang asli dengan duit terakhir aku dalam dompet itu.

haih..tapi takpe,aku suka cerita tu.sebab ada 4 orang lelaki panas yang mampu membuatkan aku tersengih sorang-sorang.hee..

aku berjaya membuka buku dental material.setelah membaca 10 mukasurat,aku ada perasaan seperti mahu..

kahwin.*tersipu-sipu segan*

tapi takde orang yang sudi kawen dgn aku.wahahahahahaha

PATHETIC SUNGGUH!!

tu baru 10 muka surat,kalau aku baca satu buku aku fikir aku akan rasa seperti mahu..

beranak 10 kot?

gelak guling-guling YM(sila ke YM dan pilih emoticon gelak guling-guling itu)
macam ni bentuknya =))

setelah aku bangun daripada gelak guling-guling itu,aku tersedar rupa-rupanya banyak lagi perkara yang belum selesai before pulang ke egypt.

contohnya seperti:
mengambil kunci daripada housemate.
membuat bank draft untuk yuran universiti tahun ini.
dan sebagainya.

semalam ke family reunion.sepupu aku baru kawen,jadi isteri dia nak buat conversation dengan aku kot?

hannah form brape ye skarang?
err..form?
sekolah lagi kan?
ha?taklah dah nak masuk 2nd year dah..haha.
ohh nampak macam budak sekolah lagi.

wahaha aku nampak muda weih!!cepat2 ucapkan tahniah kepada aku!muahaha.

aku ada lagi 2 minggu.sesiapa yang rasa-rasa mcm rakan rapat yang duduk dekat tapi belum jumpa aku,sila berbuat demikian dalam masa 2 minggu ini.kalau tak,aku akan..

MERAJUK SETAHUN
.itu pon kalau aku balik tahun depan,kalau tak balik,aku akan..
MERAJUK DUA TAHUN!

lepastu,kalau tak jumpa aku tahun ni(kepada sesetengah sahaja),janganlah mengade nak tanya aku bile balik,rindu la wtf.

aku dah balik,kau buat bodoh je kan?wtf.

jangan menyesal.

ok kemarahan secara tiba-tiba.i better stop typing!

nak tengok GODA.bye.

14 comments:

dAkBaiK said...

disebabkan oleh kerana aku xtau nak buat apa aku merajinkan diri membaca dan mengkomen serta xtau apa nak komen... ok?boleh terima noo...:P

ME said...

hoho.. selamat pulang ke mesir! semoga bergumbira...

hannahsahimi said...

dakbaik,
ha ok la boleh terima.. :D

uncle,
ceh bergembira la sangattttt...welkam home uncle.huhu

Niksu Rashid said...

lawak do kamu hannah. ala, gggym tu biarkan kita2 je yg gune. wakaka. tbbg. =))

Niksu Rashid said...

oih lupe. apesal tak ckp, gdbye boys niksu ada kot. jadi tak perlulah anda habiskan 19.90 yg terakhir dlm wallet tu. huhu

hannahsahimi said...

ha okok gggym tu kite je gune.yeay!
kamu pon tak ckp ade gdbye boys.waaa..patut boleh beli baju.. :(

sakibakidaki said...

goodbye boys tu cite dak pengakap kan kan. :P

eh, kawenla dengan saya! saya pun mau kawen juga tapi tiada calon. hahaha wadefak gile.

oi cepat balek egip! bosan nih! jom raya sama-sama pergi kutip duit raya kat arab kalau diorg taknak kasi kita balek je lah huhuk.

hannahsahimi said...

haah gdbye boys cite pengakap.
jgn ckp kau pon ada!waaaaa..
duit 19.90 aku!

jomlah saye nk kawen ni!haha :p

tanak tanak tanak!!!hahahaha...nnt arab bagi rubu' je buat ape?ha tuih!haha tp boleh beli gule2.:D

y a n a said...

"hannah form brape ye skarang?
err..form?
sekolah lagi kan?
ha?taklah dah nak masuk 2nd year dah..haha.
ohh nampak macam budak sekolah lagi."

huhu..ade org tu prasan muda la nnt.. btw,slmt pulang darla...x0x0

hannahsahimi said...

has,
aku mmg mude pon kan?jangan malu2 nk ngaku.haha

pulang?pulang ke egypt?
haaaaaaa selamat la kotttt
waaaaaaaaa.......

ahmad said...

aku rasa ko mesti pakai produk sendayu tinggi ni, hehehe

hannahsahimi said...

ha?sendayu tinggi?
oh tidakk..
aku merasakan iklan sendayu tinggi yg berbisik2 tgh2 hujan(eh masih lg iklan tu ke ek skarang?)menakutkan.haha

AALAA' said...

hahahahha aku tak bleh kalo tak gelak bile baca awak tulih pasal iklan sendayu tinggi bisik2! hahahaha

hannahsahimi said...

kak alaks,
haha betul la kan..
die bisik2 tgh2 hujan.
freaky kot?
huhu